ΣΥΝΘΕΤΙΚΟΙ

ΑΦΟΙ ΑΥΓΕΡΙΝΟΙ
ΣΥΝΘΕΤΙΚΟΙ

ΣΥΝΘΕΤΙΚΟΙ/SINTHETIKOI at Wisedog
02 Νοεμβρίου 2018
Wisedog (Modular Design Area)
Σκυλοσόφου 3, Λάρισα

02 NOVEMBER
2018
Duration
Area #02
Locaton
Info

Οι ΣΥΝΘΕΤΙΚΟΙ, έρχονται στο WISEDOG για ένα εκρηκτικό live ηλεκτρονικής ιστορίας. Την Παρασκευή 2 Νοεμβρίου στις 21.00 το 80s synth ντουέτο των αδελφών Αυγερινών θα μας μυήσει στην ψυχεδελική φασάρα του.

Intro by Le Comte
Outro by Darkly Noon

Η πρωτοπόρος μπάντα, αποφεύγει τα τελευταία χρόνια τις live εμφανίσεις γι’ αυτό και κάθε συναυλία της αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Bio

Οι Συνθετικοί δημιουργήθηκαν το 1985 από τους Αποστόλη “Λοβέρδο” Αυγερινό (στίχοι, σύνθεση, φωνή, κιθάρα), τον Διονύση Αυγερινό (σύνθεση, φωνή, πλήκτρα) κ’τον Δημοσθένη Τσανέτογλου (computers). Το 1990 κυκλοφόρησαν το πρώτο ομώνυμο LP “ΣΥΝΘΕΤΙΚΟΙ”. Περιείχε 9 τραγούδια. Το 1993 διαλύθηκαν. Ωστόσο είχαν δημιουργήσει κ’ένα νέο κύκλο τραγουδιών που δεν ηχογραφήθηκε λόγω της διάλυσης. Κατόπιν οι Αποστόλης κ’ Διονύσης ηχογράφησαν κ’ κυκλοφόρησαν με το όνομα “Αποστόλης κ’ Διονύσης Αυγερινός” δύο CD με τίτλους “ΦΩΤΑ ΜΟΥ, ΗΛΙΕ ΜΟΥ” κ’”ΗΛΕΚΤΡΟΝ”. Το 2010 αποφάσισαν να επανασυνδεθούν σαν ΣΥΝΘΕΤΙΚΟΙ να ηχογραφήσουν κ’ να κυκλοφορήσουν το παγωμένο άλμπουμ της περιόδου 90-93 σε CD. O τίτλος του “ΠΡΟΣΩΠΕΙΑ-ΕΦΙΑΛΤΕΣ”. Ο λόγος της επανασύνδεσης είναι το ενδιαφέρον μιας μερίδας κοινού για το πρώτο LP που διαδόθηκε κυρίως μέσω του Internet. Έτσι τους δίνεται η ευκαιρία (κ’αυτο θέλει κάθε μουσικός) να έρθουν σε επαφή με το κοινό τους με την νέα κυκλοφορία τους και με τις συναυλίες που θα αρχίσουν από το Σεπτέμβρη του 2010.

The band SYNTHETIKI was created in 1985, in Piraeus (Greece), consisting of 3 members – Apostolis Loverdos (lyrics, music, guitar) Dionysis Avgerinos (lyrics, music, keyboards) Dimosthenis Tsanetoglou ( technician) Their LP “SYNTHETIKI” was recorded in 1990 and only 500 copies of this album were circulated at the time. In 1993 the band broke up. ..